Pratik Yemek Tarifi | Damak Zevkine Uygun Yemek Tarifi Sitesi

Hangi Duygular Hangi Hastalıklara Sebep Oluyor

Ana Sayfa » pratik_bilgiler » Hangi Duygular Hangi Hastalıklara Sebep Oluyor

Ruhsal Sıkıntıların Sebep Olduğu Hastalıkları Sizin İçin Sıraladık

Uykusuzluk

Hayata duyulan korku ve güvensizlik uykusuzluğu tetikleyen başlıca sebep olurken, suçluluk duygusu da bu rahatsızlığın nedenleri arasında.

Migren

Hayatın akışına dahil olamamak ve köşeye sıkışmışlık duygusu bu sürekli baş ağrılarının birincil nedeni.

Mide Bulantısı

Size doğru gelmeyen bir fikri kabul edememe ya da yapmaktan korktuğunuz girişimler veya çekindiğiniz deneyimler, mide bulantısının sebebi olarak görülüyor.

Sinirlilik

Hayata duyulan güvensizlik, korku ve evhamın yanı sıra mücadele içinde bulunmak yada acelecilik, insanı sinirli hale getiriyor.

İshal

Olaylar karşısında duyulan korku veya sıkıntılardan kaçmak ve savaşma duygusuna sahip olacak cesareti bulamamak ishale neden oluyor.

Cilt Hastalıkları

Genellikle egzama yada deri dökülmesi gibi sorunların başlıca nedeni kaygı, korku ve bilinç altına kazınmış eski bir duygusal travma.

Dudak Uçuğu

Hayata bakış açısındaki olumsuzluk ve kendini acımasızca eleştirip küçük görme duygusu dudak uçuklarının başlıca duygusal sebeplerinden.

Tırnak Yemek

Anne ve babaya duyulan öfke veya içine düşülen kaygı dolu bir durum tırnak yeme alışkanlığına sebep olabilirken, sorunları içinde biriktirmek ve büyütmekte bu sorunu tetikleyebiliyor.

Yatak Islatma

En büyük sebebi anne ve babaya karşı duyulan korku olarak tanımlanıyor. Özellikle baba korkusu çoğunlukla hastalığın sebebi.

Kabızlık

Geçmişte meydana gelmiş olumsuzlukları unutamamak ve onlara takılıp kalmak, bu sorunun başlıca nedeni olarak görülüyor.

Oburluk

Çevresinden korkarak yetişen ve birileri tarafından korunma arzusu duyan bireyler ile sürekli kendini yargılayan insanlarda, oburluğa daha çok rastlanıyor.

Anemi

Kendini, yaşamın zorlukları karşısında yeterli görmeme ve hayata karşı duyulan korku ve olumsuzluk anemiyi tetikleyen ruhsal bozukluklar arasında.

Kaynak: mynet.com

Ziyaretçi Yorumları

Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları

Adınız - Soyadınız

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

Benzer İçeriklerSitemizdeki benzer içerikleri inceleyin

Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

...

Tüm Hakları Saklıdır - 2023